Α/ΓΕΕΘΑ: Επικοινώνησε με τον Γάλλο ομόλογό του για την στρατηγική σχέση των δύο χωρών

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Γάλλος ομόλογος του, στρατηγός Thierry Burkhard, σχετικά με την στρατηγική σχέση Ελλάδας - Γαλλίας.

Α/ΓΕΕΘΑ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Γάλλος ομόλογος του στρατηγός Thierry Burkhard. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η στρατηγική σχέση Ελλάδας -Γαλλίας και η κατάσταση ασφάλειας σε ανατολική Ευρώπη, ανατολική Μεσόγειο και στην περιοχή του Σαχέλ.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Ομόλογό μου General Thierry Burkhard, συζητήσαμε για την υλοποίηση της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας-Γαλλίας σε στρατιωτικό επίπεδο, όπως και για τρέχοντα θέματα ασφάλειας #EasternEurope #EastMediterranean #Sahel #StongerTogether #EuropeDefense #Peace #stability», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ