Αυτή ήταν η “εικόνα” της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη – Φωτογραφίες

Η παρέλαση της Θεσσαλονίκης σε φωτογραφίες.

Onalert Newsroom
Αυτή ήταν η “εικόνα” της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη – Φωτογραφίες

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η παρέλαση της Θεσσαλονίκης σε φωτογραφίες. Γιατί όπως σωστά επισημαίνουν κάποιοι “ευτυχώς που υπάρχει και εικόνα”. Που είναι αδιάψευστη. Μια παρέλαση την οποία όποιος παρακολούθησε από τη Δημόσια Τηλεόραση είναι βέβαιο ότι ένοιωσε άβολα, παρατηρώντας ότι σε πολύ μεγάλη απόσαταη από την εξέδρα των επισήμων δεν υπήρχε κόσμος. Όχι επειδή δεν κατέβηκε κόσμος να δει την παρέλαση ,αλλά επειδή δεν του επέτρεψαν να προσεγγίσουν τη περιοχή που είχε στηθεί η εξέδρα των επισήμων και όπου βρίσκονταν και οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Άδεια καθίσματα και στους επίσημους, αφού η μεγαλειώδης γκάφα του κ.Τζιτζικώστα έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Ανάμεσα στις άδειες καρέκλες και αυτή του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής που όμως “άκουσε την ερπύστρια στην άσφαλτο” λίγο παραπέρα.

Οι φωτογραφίες της παρέλασης.
 


Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΓΕΕΘΑ

Στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Στρατηγείο στη Λάρισα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Συμμετείχε στην εκδήλωση υψηλού επιπέδου παρατήρησης της άσκησης διοικήσεως «EU IR26»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε σε Έλληνα αντιπλοίαρχο της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» το μετάλλιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ)

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - ΓΕΕΘΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Πρωτοβουλία για την ασφάλεια των δημοσιογράφων σε εμπόλεμες ζώνες

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος αφορά 25 δημοσιογράφους δημόσιων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι θα λάβουν τετραήμερη εκπαίδευση σε εγκαταστάσεις των ΕΔ