ΓΕΕΘΑ: Ενημέρωση για τους Έλληνες Εξωτερικού σχετικά με την κατάταξη στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ

Σε όσους Έλληνες του εξωτερικού επιθυμούν να καταταγούν στις ανώτατες στρατιωτικές σχολές Υπαξιωματικών και στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα αναφέρεται η νέα ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: 

Ενημέρωση για τους Έλληνες Εξωτερικού σχετικά με την κατάταξη στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ

Σας γνωρίζεται ότι, η υποβολή της Αίτησης Κατάταξης στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ για τους Έλληνες Εξωτερικού θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 00:01 έως την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 24:00. Οι υποψήφιοι για την υποβολή της αίτησης τους, θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της ιστοσελίδας https://www.asei-assy.mil.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με την αίτηση τους, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο αρμόδιο Εξεταστικό Κέντρο ΔΑΕ/Β1, ΑΒ Δεκέλειας, τηλ. 2108192132-3, email: b1_com.dae@haf.gr.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα του παραρτήματος «Α» της Εγκυκλίου και να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο διαχείρισης και διόρθωσης παραλείψεων και λαθών.

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ