ΓΕΕΘΑ: Τι λέει για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών

Τι διευκρινίζει το ΓΕΕΘΑ με ανακοίνωσή του.

ΓΕΕΘΑ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι η μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο πλαίσιο της καθιερωμένης Δοξολογίας για την έλευση του νέου έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, αποφασίστηκε σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής, στις 30 Δεκεμβρίου 2020.

Η απόφαση ελήφθη, δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για την covid-19, που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων. Το γεγονός αυτό επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με την δέουσα τιμή και κύρος τονίζει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι η μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο πλαίσιο της καθιερωμένης Δοξολογίας για την έλευση του νέου έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, αποφασίστηκε σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής, στις 30 Δεκεμβρίου 2020.

Η απόφαση ελήφθη, δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για την covid-19, που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων. Το γεγονός αυτό επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με την δέουσα τιμή και κύρος.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Patch στελέχους της ΕΛΔΥΣΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Patriot στη Σαουδική Αραβία: Η στρατηγική της Αθήνας απέναντι στον «επιτήδειο ουδέτερο» – Συμμαχίες με Ισραήλ, Ινδία και Εμιράτα

Η αναβάθμιση των Patriot από το Ριάντ που δεν έχει προχωρήσει, οι ισχυρές εναλλακτικές επιλογές της Αθήνας και τα ελληνικά Apache στα Εμιράτα

Αποστολή αεροπυρόσβεσης
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

H «Βαβέλ» των εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής: Το δυστύχημα στην Ψάθα, ο συντονισμός και το μοντέλο λειτουργίας

Ολοκαίνουργια εναέρια μέσα που έχουν ήδη παραληφθεί παραμένουν ουσιαστικά ανενεργά ενώ στις φωτιές επιχειρούν μέσα από Πυροσβεστική, Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιωτικές εταιρείες