ΓΕΕΘΑ: Υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη συνυπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και του Ιδρύματος.

ΓΕΕΘΑ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Θεόδωρος Μικρόπουλος ΠΝ και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ και Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Κωνσταντίνος Μαζαράκης – Αινιάν συνυπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και του Ιδρύματος.

Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΕΘΑ και σε αυτήν παρέστην επίσης ο Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιστορίας (ΕΕΣΙ).

Σκοπός του μνημονίου είναι η εκπόνηση προγράμματος επεξεργασίας και αναδιαμόρφωσης της έκδοσης του ΓΕΕΘΑ/ ΕΕΣΙ (έτους 2015) με τίτλο «Πολεμικά Γεγονότα του Έθνους – Επετειολόγιο – Χρονολόγιο» σε πλατφόρμα ψηφιακών εφαρμογών, με έξοδα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ: «Η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στις κυβερνοαπειλές»

«Πρόκειται για ακήρυκτους πολέμους σε αθέατα πεδία μάχης, εξίσου καταστροφικοί που απαιτούν συνεχή εγρήγορση», πρόσθεσε στη συνέχεια