Και 2 «βατράχια» του ΠΝ θέλει το ΓΕΕΘΑ να στείλει στις Βρυξέλλες!!! Περισσεύουν στο ΠΝ;

Και δύο βατραχανθρώπους του ΠΝ ζητά το ΓΕΕΘΑ να “συνοδεύσουν” τον Αρχηγό του στην νέα του θέση στις Βρυξέλλες! Οι απαιτήσεις του ΓΕΕΘΑ έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ΕΔ . Δεν υάρχει απολύτως καμία δικαιολογία ,καμία απολύτως αιτιολόγηση και πρώτα απ΄ όλα καμία κοστολόγηση όσων ζητά το ΓΕΕΘΑ.

Όπως ορθά παρατήρησαν και αναγνώστες του Onalert.gr σχολιάζοντας το ρεπορτάζ για την αποστολή στις Βρυξέλλες ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν πάει σε κάποια …εμπόλεμη ζώνη ,αλλά στην καρδιά της Ευρώπης! Στην έδρα της ΕΕ ,όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι έτσι κι αλλιώς δρακόντεια! Δεν μπορεί ουδείς να κατανοήσει γιατί η επιμονή αποστολής επτά ανδρών ασφαλείας και τώρα και δύο βατραχανθρώπων οι οποίοι ΔΕΝ περισσεύουν στο ΠΝ. Το οποίο βεβαίως ανεξήγητα έχει εγκρίνει το αίτημα του ΓΕΕΘΑ.

Για να μην λέμε πολλά, η λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί είναι στα χέρια του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Πρώτα απ΄ όλα θα πρέπει να απαιτήσει την κοστολόγηση όσων ζητά το ΓΕΕΘΑ. Το οποίο όπως μαθαίνουμε θέλει να εγκριθεί ο τελικός αριθμός των στελεχών που θα συνοδεύσουν τον Αρχηγό και μετά να στείλει το κόστος!!! Κι αν τα 18 ή 20 άτομα μας κοστίζουν 200 και 300 χιλιάδες ευρώ τι θα κάνουμε; Θα τα εγκρίνουμε;

Δεν το νομίζουμε. Γιατί τότε πολλοί θα πρέπει να μας εξηγήσουν από που έχουν κοπεί αυτά τα χρήματα .