Κερνά «καφέ γλυκό» ο Α/ΓΕΕΘΑ! Τι ΔΕΝ θα πει στην συνάντησή του με δημοσιογράφους

Μετά από τρία και πλέον χρόνια θητείας στην θέση του Α/ΓΕΕΘΑ ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος θα “πιει καφέ” με τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Καφές “γλυκός” μετά από την εξασφάλιση της προεδρίας της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ.

Τι θα πει είναι λίγο πολύ αναμενόμενο. Απολογισμός ως Α/ΓΕΕΘΑ, σχέδια ως πρόεδρος, πιθανόν “παράπονα” ως άνθρωπος που δεν συμπαθούσε την αρνητική κριτική και ευχαριστίες για όσους τον στήριξαν.

Τι δεν θα πει έχει ενδιαφέρον.

Κατά την διάρκεια της θητείας του κ.Κωσταράκου έγιναν κάποια πράγματα για τα οποία πολλά ειπώθηκαν και μάλιστα δημόσια,χωρίς να έχουμε την απάντηση του Α/ΓΕΕΘΑ. Δημόσια τουλάχιστον.

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Onalert.gr έθεσε ευθέως θέμα Δημοκρατίας για τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις στις οποίες ζητήθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν αποστολές έξω από το πλαίσιο της νόμιμης αποστολής τους.

“Ιδιωτικά” γνωρίζουμε ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ διαψεύδει όσα αποκάλυψε ο Ναύαρχος. Θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε την άποψή του και δημόσια. Νομίζουμε ότι δεν θα το πράξει. Όχι μόνο επειδή πιθανότατα δεν θα ερωτηθεί. Αυτό δεν είναι πρόβλημα ,γιατί και ο Χρηστίδης μόνος του χωρίς να του θέσουμε ερώτημα ανέδειξε το θέμα.

Τι είχε πει ο Ναύαροχος;

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ μίλησε για απολύσεις στις ΕΔ χωρίς ΠΟΤΕ να έχει τεθεί τέτοιο θέμα; Τα σενάρια

«Γιατί δέχτηκα τις περικοπές μισθών» – Τι αποκάλυψε ο Α/ΓΕΕΘΑ στον Δένδια