«Κούρεμα» στο οικονομικό κόστος της θέσης Κωσταράκου στην ΕΕ

Κοστίζουν οι ευρωπαϊκές θέσεις . Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχέδιο νόμου του ΓΕΕΘΑ για τις αποδοχές του Αρχηγού που αναλαμβάνει από 6 Νοεμβρίου καθήκοντα προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ , το κόστος για το “ταμείο” του ΥΠΕΘΑ θα αγγίξει το μισό εκατομμυριο για τα τρία χρόνια της θητείας του.

Για την ακρίβεια 465.176 ευρώ είναι τα χρήματα που θα μας κοστίσει η προεδρία της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ.

Δεν το ξέραμε θα πείτε; Εμείς οι απλοί πολίτες όχι δεν το ξέραμε. Όσοι όμως είχαν βάλει στόχο να εκλεγεί ο κ.Κωσταράκος σ΄ αυτή τη θέση προφανώς το γνώριζαν .

Κάθε διεθνή θέση που καταλαμβάνεται από Έλληνα είναι επιτυχία θα πείτε. Για να είμαστε όμως προσγειωμένοι θα πρέπει να παραδεχτουμε ότη θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής του NATO που αρχικά ήταν ο στόχος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αντίστοιχη θέση της ΕΕ. Η πρώτη έχει ουσία, η δεύτερη ακόμη ψάχνει να βρει την ουσία ύπαρξής της.

Όπως και να ΄χει την θέση την πήραμε. Βεβαίως και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την πληρώσουμε τόσο ακριβά. Είναι προφανές ότι υπάρχει η δυνατότητα “κουρέματος” των ποσών που αναφέρονται στο σχέδιο νόμου του ΓΕΕΘΑ. Και αν είμαστε σωστά πληροφορημένοι αυτό έχει ήδη γίνει.

Διαβάστε ακόμη:


Όλο το σχέδιο νόμου για παραμονή του Α/ΓΕΕΘΑ στη θέση του και το κόστος της θέσης στην ΕΕ

Η αγωνία -και τα τεχνάσματα- των Αρχηγών πριν από τις κρίσεις! Πως τις αναμένει ο καθένας