ΜΕΔΟΥΣΑ 12: Ολοκληρώθηκε η συνδυασμένη κύρια και τελική σύσκεψη σχεδίασης της άσκησης

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διμερούς Διακλαδικής Άσκησης «ΜΕΔΟΥΣΑ 12», πραγματοποιήθηκε η Συνδυασμένη Κύρια και Τελική Σύσκεψη Σχεδίασης.

ΜΕΔΟΥΣΑ 12

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρει ανακοίνωσε που εξέδωσε σήμερα το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), από 05 έως 08 Σεπτεμβρίου 2022 και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διμερούς Διακλαδικής Άσκησης «ΜΕΔΟΥΣΑ 12», πραγματοποιήθηκε η Συνδυασμένη Κύρια και Τελική Σύσκεψη Σχεδίασης στις εγκαταστάσεις της Ναυτικής Βάσης Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, της Ελλάδος καθώς και της Κύπρου και του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας ως προσκεκλημένων χωρών. Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο καθορισμός του προγράμματος δραστηριοτήτων και ο τελικός συντονισμός της Άσκησης «ΜΕΔΟΥΣΑ 12», η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 19 έως 25 Νοεμβρίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας.

ΜΕΔΟΥΣΑ 12 ΜΕΔΟΥΣΑ 12 ΜΕΔΟΥΣΑ 12 ΜΕΔΟΥΣΑ 12

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ