«Μπελάδες επιρροής» για το ΓΕΕΘΑ!

Σε μπελάδες θα μπει το ΓΕΕΘΑ με την “διεύθυνση επιρροής”. Όχι για την δημιουργία της -για να προλάβουμε τα ατυχέστατα σχόλια- αλλά για την διαρροή του σχεδιασμού της και του ρόλου της με κάθε λεπτομέρεια σε κυριακάτικη εφημερίδα!

Η δυσαρέσκεια που υπάρχει εντός του ΓΕΕΘΑ για την διαρροή είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και προκλήθηκε από το γεγονός ότι αξιωματικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις λεπτομέρειες που διάβαζαν στον Τύπο! Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο περιεργη για όσους γνωρίζουν την εμμονή του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου με τις διαρροές. Ο Α/ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ ακόμη και για…κατασκοπεία για πολύ πιο αδιάοφορα δημοσιεύματα. Πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν την επιστροφή του από το Πεκίνο -και πριν αναχωρήσει ξανά για το εξωτερικό και το Παρίσι- για να διαπιστώσουν πως θα χειριστεί το θέμα της συγκεκριμένης διαρροής.

Η Εφημερίδα των Συντακτών αφιέρωσε ολόκληρη σελίδα στο θέμα το οποίο “προχώρησε” παραπέρα υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη διεύθυνση προορίζεται για την “αντιμετώπιση του εσωτερικού εχθρού”. Η συγκεκριμένη διάσταση προέκυψε από δημοσίευμα φιλοχουντικής εφημερίδας το οποίο “υπερασπιζόταν” το σχέδιο για την δημιουργία της Διεύθυνσης Επιρροής γιατί έτσι …δεν θα γράφει ότι θέλει ο κάθε δημοσιογράφος!!!

Όπως και να ‘χει το θέμα είναι ποιος και γιατί διέρρευσε το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα ,με τον τρόπο και τις λεπτομέρειες που δόθηκε.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ελπίζουμε ότι θα το ερευνήσει…

Το δημοσίευμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η «διεύθυνση επιρροής» του ΓΕΕΘΑ ,τα απόρρητα και η τηλεοπτική εκπομπή των ΕΔ

Το Onalert στο «στόχαστρο» του ΣΤΟΧΟΥ που υπερασπίζεται τον Α/ΓΕΕΘΑ