«Ναυάγιο» ΓΕΕΘΑ στο Αιγαίο με την τουρκική κορβέτα!

Πραγματικό ναυάγιο για το ΓΕΕΘΑ η διαχείριση του θέματος με την τουρκική κορβέτα στο Αιγαίο! Από χθες το πρωί στις 8.00 το ΓΕΕΘΑ δεν “λέει κουβέντα” για μια από τις σοβαρότερες προκλήσεις που έχουν σημειωθεί στο Αιγαίο.

Το θέμα όπως θα βιαστούν πολλοί να πουν δεν είναι “να ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι” . Οι οποίοι έχουν τις πηγές τους και ενημερώνονται διαρκώς όπως όλοι μας διαπιστώσαμε . Όλοι είχαν τις πληροφορίες τους και τις μετέδωσαν αξιοποιώντας ο καθένας τις πηγές του. Το θέμα είναι ότι δεν νοείται σε κανένα σοβαρό κράτος αυτή η ενημέρωση να αφήνεται στις δημοσιογραφικές πηγές και να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση -θα τολμούσαμε να πούμε και “καθοδήγηση”- από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας. Δείχνει τουλάχιστον ερασιτεχνισμό ο οποίος μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνος σε ακόμη πιο σοβαρές καταστάσεις.

Αν στο ΓΕΕΘΑ δεν έχουν καταλάβει ότι η ενημέρωση αποτελεί όπλο ,που πρέπει να το αξιοποιεί τότε έχουν ακόμη πάρα πολλά να μάθουν. Η σύγχρονη αντίληψη διοίκησης που πρεσβεύουν …ναυαγησε για ακόμη μια φορά .