Νυχτερινή άσκηση σε Έβρο για Παπούλια – Σαμαρά – Το «Δοκός show» δεν ήταν αρκετό

Το μπαράζ ασκήσεων που διατάσσει το ΓΕΕΘΑ είναι εντυπωσιακό το τελευταίο διάστημα. Εκτός από τον ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ που ενεργοποιείται όλο και συχνότερα είχαμε χθες και προχθές τον ΓΥΠΑΕΤΟ με βολές αεροσκαφών στο πεδίο βολή Κρανέας.
Αυτά είναι πολύ καλά και χρήσιμα. Θα λέγαμε και ελπιδοφόρα αφού δείχνουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις “αντέχουν” ,είναι όρθιες και εκπαιδεύονται σωστά . Αυτά χρειάζονται.

Αυτά που ειναι όχι μόνο περιττά, αλλά και άχρηστα και επικίνδυνα είναι οι “ασκήσεις για τη πολιτειακή και πολιτική ηγεσία”, δηλαδή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό τα οποία μαθαίνουμε ότι ετοιμάζονται για το τέλος Νοεμβρίου. Νυχτερινή άσκηση στον Έβρο σχεδιάζει το ΓΕΕΘΑ και το σχέδιο προβλέπει σε κάποιο παρατηρητήριο να βρίσκονται Παπούλιας – Σαμαράς. Αν χρειάζεται να κάνουμε νυχτερινή άσκηση στον Έβρο να την κάνουμε για την εκπαίδευση του κόσμου. Και όπως όλοι γνωρίζουμε ασκήσεις που τις παρακολουθούν οι επίσημοι μόνο για την εκπαίδευση δεν γίνονται. Μία άσκηση show στη Δοκό δεν αρκούσε; Χρειάζεται και δεύτερη;

Διαβάστε ακόμη:

Η «αλμυρή» δήλωση Σαμαρά για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην άσκηση Πυρπολητής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

SHOW TIME για τον πρωθυπουργό από Ένοπλες Δυνάμεις που λειτουργούν με αίσθημα καθήκοντος