Ο Καζάκης «κατακεραυνωνει» -ξανά- τον Α/ΓΕΕΘΑ

Έχουμε “κατηγορηθεί” από “επαγγελματίες νομιμόφρωνες” ότι έχουμε εμμονή με τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο. Τον οποίο θα υπενθυμίσουμε ότι είμασταν απο τα ελάχιστα -αν όχι το μόνο- μέσο ενημέρωσης που τον είχαμε στηρίξει όταν όλοι τον αποκαλούσαν υποτιμητικά “tweetεράκια” και “ντουντούκα”. Τον στηρίξαμε μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2012 και γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά γιατί από εκεί και πέρα του ασκούμε δριμύτατη κριτική. Περιττό να επισημάνουμε ότι με πολλούς απ΄ όσους τον έλεγαν tweetεράκια και “ντουντούκα” ο Α/ΓΕΕΘΑ έχει εξαιρετικά καλές σχέσεις. Και όλοι μαζί μας κατηγορούν για εμμονές. Δεν θα επαναλάβουμε τους λόγους,τις αφορμές και τις αιτίες που θεωρούμε τελείως λανθασμένη την επιλογή Καμμένου να στηρίξει και αυτός τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ. Στον ιδιο τον Α/ΓΕΕΘΑ έχουμε πει τις απόψεις μας σε τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε με δική του πρωτοβουλία, περίπου 10 ημέρες πριν από την ατυχή για τον ίδιο εκλογή για τον πρόεδρο της στατιωτικής επιτροπής του NATO.

Ο Δημήτρης Καζάκης πάντως με νέο άρθρο του -μετά από εκείνο που έγραψε με αφορμή την παρουσία Κωσταράκου στο γερμανικό νεκροταφείο- κατακεραυνώνει τον Α/ΓΕΕΘΑ και την πολιτικη ηγεσία που επέλεξε να κρατήσει τις ΕΔ στο “ψυγείο” για ακόμη οκτώ μήνες. Όσοι ενδιαφέρονται να το διαβάσουν υπάρχει αναρτημένο στην προσωπική ιστοσελίδα του κ.Καζάκη.

Ο οποίος υποστηρίζει ότι στις φετεινές κρίσεις έπαιξε ρόλο ακόμη και ο “ξένος παράγων”. Ακούγονται πολλά σενάρια ,τίποτα απ΄ αυτά δεν μπορεί να αποδειχτεί και γι΄ αυτό δεν τα υιοθετούμε. Ωστόσο κανείς δεν θα μας απαγορεύσει να αναρωτηθούμε ποιο ήταν το σκεπτικό και το κριτήριο των φετεινών κρίσεων στις ΕΔ . Κι αν κάποιος από την πολιτική ηγεσία μπορεί να εξηγήσει θα ήταν χρήσιμο. Όχι για εμάς τους δημοσιογράφους ,αλλά για το προσωπικό που έχει ερωτήματα…