Που και με ποιους θα γιορτάσει την εκλογή του ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος

Μεγάλη επιτυχία του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου η εκλογή του στην θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ. Και αξίζει να το γιορτάσει. Το Σαββατόβραδο λοιπόν από τις οκτώ και μετά θ΄ αρχίσει να δέχεται τους φίλους που τον στήριξαν και τον βοήθησαν να εκλεγεί όπως έγραψε στο twitter .

Που θα τους δέχεται; Στην οικία του Α/ΓΕΣ στην Κηφισιά όπου είχε επιλέξει να διαμένει ,αν και υπάρχει και σπίτι για τον Α/ΓΕΕΘΑ στου Παπάγου . Ο Α/ΓΕΕΘΑ όμως είχε προτιμήσει αυτό του Α/ΓΕΣ που είναι ας πούμε πιο …μοντέρνο κι έχει και περισσότερες ανέσεις.

Ποιοι θα είναι στην επινίκια δεξίωση αν και οι πληροφορίες μιλάνε για …ανοιχτή δεξίωση; Σίγουρα αν μείνει στην Αθήνα και δεν πάει Θεσσαλονίκη , ο άνθρωπος που τον βοήθησε όχι μόνο να γίνει πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ ,αλλά και να παραμείνει Αρχηγός, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Οικονόμου. Οπωσδήποτε ο συμμαθητής του και προσωπικός του φίλος πρόεδρος της ΠΟΣ Βασίλης Νικολόπουλος. Πολλοί από την τάξη του 78 της ΣΣΕ . Εννοείται η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και αν ο Αβραμόπουλος ήταν στην Αθήνα ,σίγουρα θα έδινε το παρών.

Όχι ο Πάνος Μπεγλίτης που τον έκανε Αρχηγό όταν κανείς δεν το περίμενε δεν θα είναι στην Κηφισιά. Και όταν οι άλλοι τρεις Αρχηγοί -Ζιαζιάς,Χρηστίδης,Τσαντηράκης- μετά από την απόστρατεία τους είχαν κάνει το τραπέζι στον πρώην ΥΕΘΑ ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν συμμετείχε.

Διαβάστε ακόμη:

Τα «παρορμητικά» μηνύματα πανηγυρισμού του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου για την εκλογή του!

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Ν. Δένδια στην ΑΣΔΕΝ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ξεχάστε τις κρίσεις ο Α/ΓΕΕΘΑ θα φύγει σ΄ ένα χρόνο»! Ο Κωσταράκος τα «παίρνει όλα»