Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Πρέσβυ της Σερβίας – ΦΩΤΟ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρέσβυ της Σερβίας στην Ελλάδα, κ. Dušan SPASOJEVIĆ

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Πρέσβυ της Σερβίας – ΦΩΤΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρέσβυ της Σερβίας στην Ελλάδα, κ. Dušan SPASOJEVIĆ, συνοδευόμενο από τον Ακόλουθο Άμυνας της Σερβίας στην χώρα μας, Πλοίαρχο Goran ARSIC.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα το προσφυγικό ζήτημα και οι τελευταίες εξελίξεις επί αυτού.





Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ: «Η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στις κυβερνοαπειλές»

«Πρόκειται για ακήρυκτους πολέμους σε αθέατα πεδία μάχης, εξίσου καταστροφικοί που απαιτούν συνεχή εγρήγορση», πρόσθεσε στη συνέχεια