Το Onalert στο «στόχαστρο» του ΣΤΟΧΟΥ που υπερασπίζεται τον Α/ΓΕΕΘΑ

Η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ αφιερώνει ολόκληρο ρεπορτάζ της στο Onalert το οποίο κατηγορεί για “βρωμικη συνεργασία με τους ψευτοσυνδικαλιστές” . Και ως αποδειξη επικαλείται “άρθρο” μας το οποίο γράφει ότι ασκεί αρνητική κριτική για την πρόθεση του Α/ΓΕΕΘΑ να δημιουργήσει “διεύθυνση επιρροής” την οποία αν καταλαβαίνουμε σωστα έχουν ονομάσει Α8.

Ευχαριστούμε το ΣΤΟΧΟ που ασχολείται με το Onalert ,αλλά έχουμε μία επισήμανση κι ένα αγωνιώδες ερώτημα.

Πρώτα η επισήμανση: Κατ΄ επανάληψη το Onalert και στα κείμενά του και στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις με εκπροσώπους ενώσεων έχει κάνει σαφές ότι δεν είναι υπέρ του “συνδικαλισμού” στις ΕΔ. Είναι υπέρ των στρατιωτικών που έχουν άποψη για τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ τους θέματα και προσπαθούν με ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ να επιλύσουν τα όποια προβλήματα. Δεν είναι υπέρ των στρατιωτικών της δεκαετίας του 50 ,γιατί έχουμε ήδη 2014. Μακάρι η ηγεσία να μπορούσε να βρει μια φόρμουλα και να μπορουσε πραγματικά να άκουγε τα στελέχη. Δεν μπορεί να το πράξει .

Το αγωνιώδες ερώτημα; Ποια είναι η Α8 για την οποία δήθεν γράψαμε αρνητικά; Δεν γνωρίζουμε τι έχουν γράψει αλλοι συνάδελφοι οι οποίοι πιθανόν να έχουν καλύτερη ενημέρωση απ΄ ευθείας από τον κ. Κωσταράκο για τόσο ευαίσθητα θέματα. Αν εννοούν το άρθρο με τίτλο «Επιχειρήσεις…επιρροής του ΓΕΕΘΑ και εικονική πραγματικότητα» δεν καταλαβαίνουμε γιατί τόσο…πρεμούρα και ενόχληση. Και γιατί θα πρέπει να ανησυχούμε στο Onalert για το τι θα γράφουμε μόλις με το καλό δημιουργήθεί αυτή η Α8; Θα διορίζει και αρχισυντάκτες στα ΜΜΕ;

Διαβάστε ακόμη:

Επιχειρήσεις…επιρροής του ΓΕΕΘΑ και εικονική πραγματικότητα