Απίστευτο;Στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ,βρίσκεις μόνο τα ιδιωτικά ιατρεία των γιατρών του ΝΝΑ!

Οι στρατιωτικοί γιατροί γενικώς έχουν κατορθώσει χρόνια τώρα να αποτελούν μία κάστα εντός των ΕΔ. Φαίνεται όμως ότι αυτή η νοοτροπία έχει αρχίσει να κάνει τα απίθανα και τα παράλογα να φαίνονται…φυσιολογικά.Μετά τις «ανορθώσεις» στο 401 διαπιστώσαμε και το εξής καταπληκτικό.

Στην επίσημη ιστιοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού όπου είναι ενταγμένη και αυτή του Ναυτικού Νοσοκομείου, αν θελήσει κανείς να βρεί τους εξειδικευμένους ιατρούς που υπηρετούν εκεί δεν θα μπορέσει να βρεί σε ποιά κλινική, σε ποιό ιατρείο είναι ο κάθε ένας ούτε το υπηρεσιακό τους τηλέφωνο. Αντίθετα ανοίγει άμεσα μπροστά στον επισκέπτη, του επίσημου site επαναλαμβάνουμε του Πολεμικού Ναυτικού, η λίστα όλων των γιατρών με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των προσωπικών τους ιατρείων!!!, Στο Κολωνάκι, στους Αμπελοκήπους κλπ.

Το ότι βέβαια το σύνολο σχεδόν αυτών στα ιατρεία τους δεν δέχονται βιβλιάρια των οικογενειών των ενστόλων, την στιγμή που όχι μόνον σπουδάσαν με έξοδα του κράτους, αλλά εξασφαλίσαν θέση στο δημόσιο και κατα παραχώρηση του δημοσίου κάνουν σήμερα δύο εργασίες (όταν πλέον οι νέοι γιατροί ψάχνουν για δουλειά) αυτό είναι προς ερεύνα στην περίπτωση που υπάρχει κράτος.