Ετοιμάζουν υποδοχή στον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ.Θα πάει ο Βενιζέλος;

«Καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω»,που λέει κι ο λαός. Έτσι και στο ΓΕΝ οι ναύαρχοι είναι ενθουσιασμένοι με τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ,ο οποίος την άλλη Δευτέρα ,πρώτα ο Θεός και ο Αϊ Νικόλας θα «δέσει» Σαλαμίνα. Ετοιμάζουν την υποδοχή που αρμόζει στο «θρυλικό»υποβρύχιο,όχι μόνο του ιστορικού ονόματος που φέρει αλλά και λόγω των περιπέτειών του.

Μία πυραυλάκατος θα παραχωρηθεί στα ΜΜΕ και θα αναμένει τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ στα ανοιχτά,ώστε να έχουν τη δυνατότητα τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτογράφοι να τον απαθανατίσουν εν πλω με την ελληνική σημαία υψωμένη. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ,παρά τα όσα του είχαμε «σούρει» κυρίως εμείς οι δημοσιογράφοι σ΄ αυτή τη τετραετή δύσκολη υπόθεση της παραλαβής του, είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε συμβατικό υποβρύχιο. Άντε τώρα με το καλό να του πάρουμε και …τορπίλες!
Ένα ερώτημα έχουμε μόνο. Σ΄ αυτή την τελετή υποδοχής του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ,θα παραστεί ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος ή θα υπερισχύσει η άποψη που τον κράτησε μακρυά από τη παραλαβή του υποβρυχίου στο Κίελο.Ποια άποψη; Κάποιων συνεργατών που του έλεγαν «ότι καλό είναι να μην έχεις ούτε φωτογραφία με τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ»! Όχι δεν είχαν τίποτα με το υποβρύχιο. Η συμφωνία για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά είναι που δεν τους έχει «καθήσει» καλά.