Την Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2025, τελέσθηκε το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων από την Αεροπορία Ναυτικού στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρωνίου Μαραθώνα, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Δημήτριου-Ελευθέριου Κατάρα ΠΝ.
Στην τελετή παρέστησαν, μέλη του Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ), διατελέσαντες Διοικητές της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), εκπρόσωπος του Ελληνικού Συνδέσμου Ναυτικής Αεροπορίας (ΕΣΝΑ), εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και συγγενείς των πεσόντων.
Στην τελετή, όπως ήταν φυσικό, τιμήθηκαν οι πεσόντες στα Ίμια αξιωματικοί από την Αεροπορία Ναυτικού, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός.
Δείτε φωτογραφίες: