ΓΕΝ: Επίσκεψη του Διοικητή Υποβρυχίων του NATO στην Ελλάδα [pics]

Ο Διοικητής Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ (COMSUBNATO) Rear Admiral Thomas Wall (U.S. Navy) πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΝ.

ΓΕΝ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από την Τρίτη 28 έως και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, o Διοικητής Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ (Commander Submarines NATO – COMSUBNATO) Rear Admiral Thomas Wall (U.S. Navy) πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΝ.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, o COMSUBNATO επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ. Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες συζητηθήκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, ο COMSUBNATO μετέβη, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ) και στο Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ), όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Στόλου, ενώ συζητηθήκαν θέματα συνεργασίας και συμμετοχής Ελληνικών Υ/Β σε αποστολές ΝΑΤΟ.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον Διοικητή Διοίκησης Υποβρυχίων (ΔΥ) Πλοίαρχο Χρήστο Αλογάρη ΠΝ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης Υποβρυχίων (ΔΥ), της Σχολής Υποβρυχίων (ΣΥΒ), καθώς και στον Προσομοιωτή της ΣΥΒ. Ακολούθως επέβη σε Υποβρύχια κλάσης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και κλάσης ΩΚΕΑΝΟΣ.

ΓΕΝ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ