ΓΕΝ: Σε λειτουργία η ψηφιακή εικονική περιήγηση στο θωρηκτό Αβέρωφ

Το θωρηκτό Αβέρωφ, το κόσμημα του Πολεμικού Ναυτικού, γίνεται πλέον προσβάσιμο από όλους όσους θέλουν να το επισκεφθούν μέσω της σύγχρονης ψηφιακής εικονικής περιήγησης που υπάρχει.

Το θωρηκτό «Γεώργιος Αβέρωφ» είναι ένα πλοίο – θρύλος του Πολεμικού μας Ναυτικού. Είναι ζήτημα αν στην παγκόσμια ναυτική ιστορία θα συναντήσουμε άλλο πολεμικό πλοίο που να συνδέθηκε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με την ιστορία ενός έθνους. Η φήμη και ο σεβασμός που απολαμβάνει απ’ όλους τους Έλληνες φθάνει ως τις μέρες μας. Πλέον όσοι επιθυμούν να περιηγηθούν σε αυτό το ιστορικό πλοίο μπορούν να το κάνουν και διαδικτυακά με ένα κλικ εδώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ έχει προστεθεί η δυνατότητα ψηφιακής εικονικής περιήγησης του επισκέπτη στους χώρους του πλοίου.

Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να δουν με λεπτομέρεια και ακρίβεια χώρους και εκθέματα , προκειμένου να κατανοήσουν την σύνθεση και την δομή του Πλοίου Μουσείου έχοντας την ευκαιρία να οργανώσουν μια μελλοντική επίσκεψη .

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ ή εδώ.