Κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό – Τροποποίηση Διαταγής

Λόγω του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου οι καλούμενοι μπορούν να παρουσιάζονται σε οποιαδήποτε στρατιωτική ή αστυνομική αρχή.

Κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό – Τροποποίηση Διαταγής

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρώτη Δημοσίευση – 2015-06-30 13:54:05
Τελευταία Ενημέρωση – 2015-07-02 10:54:05

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, λόγω του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου οι καλούμενοι μπορούν να παρουσιάζονται σε οποιαδήποτε στρατιωτική αρχή ή αστυνομική αρχή. Η ανακοίνωση:

1. Οι καλούμενοι με την 2015 Δ΄ΕΣΣ0 (υπόχρεοι για κατάταξη από 6 έως 9 Ιουλίου 2015), προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, μπορούν, εφόσον επιθυμούν, να παρουσιάζονται, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης, σε οποιαδήποτε στρατιωτική ή αστυνομική αρχή, για να εκτιμηθούν λόγοι αντικειμενικής αδυναμίας (άρθρο 31 παρ.4 Ν.3421/05) και να κατατάσσονται, χωρίς συνέπειες, εντός δύο (2) ημερών από την καθορισθείσα ημερομηνία κατάταξης.

2. Το Κέντρο Κατάταξης (Ν.Β. ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ), σε περίπτωση που δεν έχει τηρηθεί η ως άνω διαδικασία, θα εκτιμά τους λόγους αντικειμενικής αδυναμίας, κάνοντας δεκτούς για κατάταξη τους παραπάνω, εφόσον αυτοί παρουσιάζονται εντός διημέρου από την καθορισθείσα ημερομηνία κατάταξης.

3. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση stratologia.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολεμικό Ναυτικό - αποζημιώσεις
ΓΕΝ

«Ανάσα» για τα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού: «Ζεστάθηκαν» από τα επιδόματα – Τι άλλαξε στις αποζημιώσεις των πληρωμάτων

Σταθερή μηνιαία ενίσχυση, αυξημένες απολαβές, ειδικές αποζημιώσεις για επιχειρήσεις και αύξηση άνω του 70% στη συνολική κρατική δαπάνη