Λεωφορεία γιοκ για το ΠΝ που δίνει 72000 για την μεταφορά του προσωπικού του Σκαραμαγκά

Η οικονομική κρίση και οι περικοπές αφήνουν χωρίς υπηρεσιακά λεωφορεία το ΠΝ. Οι βλάβες δεν επισκεύαζονται, τα λεωφορεία μένουν στα γκαράζ και ο κόσμος ταλαιπωρείται και επιβαρύνεται μ΄ένα ακόμη έξοδο το οποίο δεν ήταν προϋπολογισμένο. Μέχρι εδώ θα πείτε ισχύει το “τι να κάνουμε, κρίση έχουμε”.

Την ίδια ώρα όμως το ΠΝ προχωρά σε διαγωνισμό για να μισθώσεις λεωφορεία για το προσωπικό των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά με προϋπολογισμό 72.600 ευρώ! Μήπως ,λέμε μήπως θα ήταν προτιμότερο να δοθούν αυτά τα χρήματα για τις επισκευές των λεωφορείων που διαθέτει;

Σε σήμα του βέβαια το ΓΕΝ αποφεύγει να πει ποια είναι η πραγματική αιτία της «εξαφάνισης» των λεωφορείων και κάνει λόγο για «συγχώνευση δρομολογίων» για λόγους οικονομίας. Αλλά και για μετακινήσεις του προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τα οποία να θυμίσουμε ότι εδώ και τρία χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα ώστε να πληρώνουν χαμηλότερο αντίτιμο.

Και ακόμη κάτι. Βεβαίως και να βοηθηθούν οι ταλαιπωρημένοι χρόνια τώρα εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Αλλά βοήθεια χρειάζεται και το προσωπικό του ΠΝ . Η μεταφορά με υπηρεσιακά λεωφορεία ήταν μια από τις ελάχιστες διευκολύνσεις που είχαν απομείνει.

Ιδού η προκήρυξη του διαγωνισμού:

Διακήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού για υπηρεσίες «Μεταφοράς Προσωπικού ΕΝΑΕ από και προς εγκαταστάσεις υπηρεσίας», προϋπολογιζόμενου κόστους εβδομήντα δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (72.600,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (23%).

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

1.       Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:30,  στα Γραφεία του Κλιμακίου Προμηθειών του ΚΕΦΝ, στο Ν. Ο. ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Παραλαβών και Διαμετακόμισης, θα διενεργηθεί Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός με έγγραφες «ενσφράγιστες» προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για υπηρεσίες «Μεταφοράς Προσωπικού ΕΝΑΕ από και προς εγκαταστάσεις υπηρεσίας»,προϋπολογιζόμενου κόστους εβδομήντα δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (72.600,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (23%).
2.       Οι «Γενικοί» και «Ειδικοί» Όροι του Πρόχειρου Μειοδοτικού  Διαγωνισμού  αναγράφονται στη Διακήρυξη Νο 97/14.  
3.       Για πληροφορίες / διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο Κλιμάκιο Προμηθειών ΚΕΦΝ, στον Αντιπλοίαρχο (Ο) Χαράλαμπο Χατζηλάμπο Π.Ν. στο τηλέφωνο 210 – 55.30.330 και στο fax No. 210 – 55.30.304 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στην επίσημη Ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού στη διεύθυνση www.hellenicnavy.gr

Δωρεάν μετακινήσεις για τους στρατιωτικούς ΤΩΡΑ – Μεγάλο το πρόβλημα καμία λύση