Μετά τους «μπαρμπάδες» ήρθαν και οι «εκδότες» στις Ένοπλες Δυνάμεις

Μετά τους “μπαρμπάδες” έχουμε και τους “εκδότες” που εμφανίζονται ως αυτόκλητοι “προστάτες” συγκεκριμένων “κύκλων” στα Γενικά Επιτελεία.

Ότι δεν αρέσει αποδίδεται σε “παραμάγαζα” και συνοδεύεται με απειλές “αποκεφαλισμών”. Στο ΓΕΝ για να λέμε τα πράγματα με τ΄ όνομά τους λοιπόν κι όχι με “μισόλογα” όπως τα λένε άλλοι, συγκεκριμένοι κύκλοι τα τελευταία 24ωρα ασκούν όχι “πολιτική κανονιοφόρων” για την οποία ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει για να εκπαιδευτούν. Αλλά “πολιτική τρομοκρατίας” και μάλιστα της πιο απεχθούς κομματικής τρομοκρατίας!

Ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης καλό είναι λοιπόν να βάλει τάξη εδώ και τώρα ,γιατί η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει επικίνδυνα. Για το ΠΝ εννοείται καθώς αυτό και μόνο αυτό είναι και πρέπει να είναι το θέμα.

Τουλάχιστον για εμάς. Γιατί δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι κάποιοι εντός ΓΕΝ αντί να ασχολούνται με τα σοβαρότατα προβλήματα του ΠΝ και του προσωπικού που πηδάει από τα καράβια ,ασχολούνται ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,με αστεία δημοσιεύματα . Άλλοι πάλι νομίζουν ότι το υπουργείο το διοικεί ακόμη ο κ.Παναγιωτόπουλος.

Όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή κάτι ακούστηκε για κρίσεις! Ας σοβαρευτούμε λοιπόν όλοι μας. Κι αν κάποιοι εντός ΠΝ δεν μπορούν να σοβαρευτούν από μόνοι τους είναι ευθυνη του Αρχηγού .

Όσο για τους αυτόκλητους “μπαρμπάδες”; Δικαίωμά τους να γράφουν ότι θέλουν βεβαίως ,αλλά αυτά για τα παραμάγαζα πρέπει να διευκρινιστούν άμεσα. Μπορεί οι ίδιοι να έχουν “τυπώσει διαβατήρια” για τη χώρα του μυστηρίου, αλλά δεν έχουμε καμία πρόθεση να τους ακολουθήσουμε. Ότι θέλουν να γράψουν να το γράψουν. Ελευθερη χώρα είμαστε. Ακόμη …

Το τουλάχιστον περίεργο δημοσίευμα…

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το έγγραφο «αξιολόγησης» που φέρνει απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις!