Όσα δεν είδατε από την τελετή του ΠΙΠΙΝΟΥ – Φωτογραφίες

Η τελετή για τον ΠΙΠΙΝΟ είχε τα πάντα . Την συγκίνηση των εργαζομένων μαζί με την αγωνία τους για το αύριο. Τα «πολιτικά πηγαδάκια» και πολλά άλλα. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Αβραμόπουλος κάτι λέει στον Σαμαρά. Ίσως για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόστευτη δήλωση του δεύτερου για την συμφωνία Βενιζέλου για τα υποβρύχια που τωρα την θεωρεί καλή! Τα όσα είπε ο Σαμαράς αποτελούν την είδηση της χθεσινής μέρας!

Ο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα των εργαζομένων Νίκος Πετρόπουλος (δεξιά) δεν άφησε την ευκαιρία να πλησιάσει πρωθυπουργό και ΥΕΘΑ για να τους εξηγήσει ότι η περιπέτεια των Ναυπηηγείων δεν τελείωσε χθες.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ήταν στην χθεσινή τελετή. Αν αυτό σημαίνει κάτι για την διαδοχή στο ΥΠΕΘΑ θα το μάθουμε σύντομα.

Τα υπόλοιπα δύο υποβρύχια αναμένουν να έχουν την τύχη του ΠΙΠΙΝΟΥ. Ελπίζουμε…

Το πρώτο πλήρωμα του ΠΙΠΙΝΟΥ υποδέχεται τον πρωθυπουργό.

Γιατί χαίρονται και χαμογελούν Αποστολάκης – Αβραμοπουλος – Σαμαράς; Και οι τρεις έχουν τα δύσκολα μπροστά…

Ο συνδικαλιστής Νίκος Πετρόπουλος με τον Ειδικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου.

Οι εργαζόμενοι με τις φόρμες εργασίες παρακολουθούν την τελετή αλλά σκέφτονται το αύριο. Που εξακολουθεί να είναι αβέβαιο.

Ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος στην δεξίωση που ακολούθησε ήταν …κεφάτος. Κι ας είχε προηγηθεί η ομιλία Σαμαρά και τα όσα είπε για τον Βενιζέλο…Ίσως να τα αντιμετώπισε με χιούμορ!