Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και Αρχηγού ΓΕΝ οι εκδηλώσεις για την 200η Επέτειο Ολοκαυτώματος των Ψαρών [pics]

Το περασμένο σαββατοκύριακο διοργανώθηκαν από το Δήμο Ψαρών οι εκδηλώσεις μνήμης για την 200η Επέτειο από το Ολοκαύτωμα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΝ.

ΓΕΝ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2024 διοργανώθηκαν από το Δήμο Ψαρών οι εκδηλώσεις μνήμης για την 200η Επέτειο από το Ολοκαύτωμα, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ).

Στις εορταστικές εκδηλώσεις, παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης και ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσε στη νήσο Ψαρά η Φρεγάτα (Φ/Γ) ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ από την οποία διατέθηκε το ένοπλο άγημα απόδοσης τιμών, καθώς και τμήμα της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε φωτογραφίες:

ΓΕΝ ΓΕΝ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολεμικό Ναυτικό - αποζημιώσεις
ΓΕΝ

«Ανάσα» για τα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού: «Ζεστάθηκαν» από τα επιδόματα – Τι άλλαξε στις αποζημιώσεις των πληρωμάτων

Σταθερή μηνιαία ενίσχυση, αυξημένες απολαβές, ειδικές αποζημιώσεις για επιχειρήσεις και αύξηση άνω του 70% στη συνολική κρατική δαπάνη