Ποιοι κατέβασαν την σελίδα του ΑΒΕΡΩΦ από το facebook

Οι "δράστες" στο ΓΕΝ.

Ποιοι κατέβασαν την σελίδα του ΑΒΕΡΩΦ από το facebook

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ποιος “κατέβασε” τη σελίδα του ΑΒΕΡΩΦ από το facebook; Μην ψάχνετε συνωμοσίες. Είναι …χειρότερα τα πράγματα! Δύο αξιωματικοί του ΓΕΝ που πήγαν για επιθεώρηση στο Θωρηκτό έγραψαν ανάμεσα σ΄ άλλα στις παρατηρήσεις τους ότι …δεν προβλέπεται “πολεμικό πλοίο να έχει σελίδα στο facebook”! Κι έτσι κατέβηκε η σελίδα του ΑΒΕΡΩΦ!

Προφανώς στο ΓΕΝ έχουν μείνει πολλές δεκαετίες πίσω. Όταν δεν υπήρχε καν facebook!

Καλό θα είναι να μπουν στη μηχανή …του χρόνου και να έρθουν στο σήμερα. Ίσως έτσι κατανοήσουν σε τι εποχή ζούμε . Και επιπλέον μπορεί να καταλάβουν ότι και η ιστοσελίδα του ΓΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σελίδα του εκάστοτε Α/ΓΕΝ ,αλλά σελίδα για τις δραστηριότητες ΟΛΟΥ του ΠΝ. Κυρίως για το δεύτερο χρειάζεται η ιστοσελίδα. Για τον Αρχηγό υπάρχει και γραφείο Τύπου!

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ: «Η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στις κυβερνοαπειλές»

«Πρόκειται για ακήρυκτους πολέμους σε αθέατα πεδία μάχης, εξίσου καταστροφικοί που απαιτούν συνεχή εγρήγορση», πρόσθεσε στη συνέχεια