Πολεμικό Ναυτικό: Παρουσία Α/ΓΕΝ η αλλαγή ηγεσίας στη Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία COVID-19.

Πολεμικό Ναυτικό

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ) από τον Υποναύαρχο Χαράλαμπο Ζησιμόπουλο ΠΝ στον Υποναύαρχο Ιωάννη Πάττα ΠΝ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία COVID-19.

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

P-3 Orion
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Η επιστροφή των «κυνηγών» υποβρυχίων P-3 Orion: Τι αλλάζει στον ναυτικό πόλεμο – «Αγκάθι» τα πληρώματα και η τεχνική υποστήριξη

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, τον Σεπτέμβριο αναμένεται η παράδοση και του δεύτερου αναβαθμισμένου αεροσκάφους P-3 Orion, του «ΠΝ-427».