Πολεμικό Ναυτικό: Προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να συμμετέχουν σε πλου φρεγάτας [vid]

Το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη του Αγίου Νικολάου, προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Πολεμικό Ναυτικό

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη του Αγίου Νικολάου, προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία δίπλα σε στελέχη του ΠΝ, συμμετέχοντας σε έναν ολιγόωρο πλου με Φρεγάτα. Ο πλους θα εκτελεστεί το πρώτο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2024, προκειμένου να μην επηρεαστεί το πρόγραμμα των σχολικών μαθημάτων.

Η κλήρωση από το Πολεμικό Ναυτικό για την επιλογή των είκοσι (20) μαθητών και μαθητριών που θα συμμετάσχουν στον πλου θα πραγματοποιηθεί το 1ο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2023.

Για τη συμμέτοχη στην κλήρωση, απαιτείται η συμπλήρωση της Υπεύθυνης Δήλωσης και της ειδικής Φόρμας Δήλωσης Συμμετοχής στην κλήρωση για τον Πλου με Φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, έως την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023. Όσοι από τους μαθητές και μαθήτριες που θα κληρωθούν διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού, την παραμονή του απόπλου μαζί με ένα άτομο που ασκεί την γονική μέριμνα.

Φόρμας Δήλωσης Συμμετοχής

Φωτογραφία ΓΕΝ / Eurokinissi

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

P-3 Orion
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Η επιστροφή των «κυνηγών» υποβρυχίων P-3 Orion: Τι αλλάζει στον ναυτικό πόλεμο – «Αγκάθι» τα πληρώματα και η τεχνική υποστήριξη

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, τον Σεπτέμβριο αναμένεται η παράδοση και του δεύτερου αναβαθμισμένου αεροσκάφους P-3 Orion, του «ΠΝ-427».