Σε σκάφος «ανορθόδοξου πολέμου» ο Καμμένος με καπετάνιο τον Α/ΓΕΝ και η Ύδρα που «βγάζει» Α/ΓΕΝ

Με το σκάφος “ανορθόδοξου πολέμου” των βατραχανθρώπων της ΔΥΚ πήγε στον Πόρο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Κι όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο twitter το “τιμόνι” το εμπιστεύθηκε στον Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη που είναι πάντα “βάτραχος”.

Το ερώτημα είναι αν σε λίγες εβομάδες -τόσες έμειναν- ο ΥΕΘΑ αλλά και γενικότερα η κυβέρνηση θα του εμπιστευθούν και το “τιμόνι” των ΕΔ. Η θέση του Α/ΓΕΕΘΑ εκτός απροόπτου – ποτέ δεν ξέρεις με τον Μ.Κωσταράκο- “αδειάζει” και πρέπει να επιλέξουν νέο Α/ΓΕΕΘΑ.

Ο Α/ΓΕΝ έχει …βαρεθεί να είναι το φαβορί. Δυο φορές τουλάχιστον έμεινε μ΄ αυτόν το τίτλο. Τρίτη δεν θα υπάρξει. Η θα γίνει Α/ΓΕΕΘΑ ή θα πάει σπίτι του.

Τα προγνωστικά είναι υπέρ του, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα απολύτως στην Ελλάδα.

Το ταξίδι πάντως με το σκάφος της ΔΥΚ ήταν άνετο, με τον Αποστολάκη στο τιμόνι. Ο Καμμένος έχει τέτοιες εμπειρίες. Και τα …παλιά τα χρόνια έχει ξεκινήσει με ταχύπλοο, με κυβερνήτες τον αείμνηστο Ντάνι Θεοφανίδη κι έναν σημερινό ναύαρχο που όπως λένε οι πληροφορίες καλοβλέπει το ενδεχόμενο να γίνει Α/ΓΕΝ στη θέση του Αποστολάκη. Εκείνο το νυχτερινό ταξίδι με το σκάφος από τη Βουλιαγμένη μέχρι την Ύδρα, μπορεί να παίξει το ρόλο του,τόσα χρόνια μετά.