Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ο Α/ΓΕΝ – Γιατί πήγε

Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά είναι από νωρίς το πρωί ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης . Ο Α/ΓΕΝ από τις 9 το πρωί έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ιδιοκτησίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και μόλις αυτές ολοκληρωθούν θα συναντήσει και τους εργαζόμενους.

Ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψης Αποστολάκη εκτός από το προφανές που λέει ότι θέλει να έχει μια εικόνα της εξέλιξης των εργασιών στα υποβρύχια;

Υπάρχουν μεμονωμένες προσπάθειες από την πλευρά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά για καθυστέρηση στην εξέλιξη του έτσι κι αλλιώς δύσκολου εγχειρήματος ολοκλήρωσης των υποβρυχίων. Όπως είχε αποκαλύψει το Onalert την Κυριακή, εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας είχε στείλει επιστολή στο ΥΠΕΘΑ, το περιεχόμενο της οποίας ήταν σ΄ αυτό το πνεύμα.

Από την ηγεσία ΥΠΕΘΑ μεταδίδεται κλίμα ψυχραιμίας αλλά και επιμονής στην λύση που έχει επιλεγεί. Αυτή την επιμονή μεταφέρει ο Α/ΓΕΝ στις συναντήσεις που έχει στον Σκαραμαγκά, θέλοντας να κάνει σαφές ότι το εγχείρημα της ναυπήγησης των υποβρυχίων θα προχωρήσει ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα υποστηρίζουν κάποιοι ότι έχουν τα Ναυπηγεία με το ΥΠΕΘΑ και το ελληνικό δημόσιο.

Όπως έγραψε το Onalert χθες η λύση του Σκαραμαγκά κρίνεται μέχρι στιγμής λειτουργική και γι΄ αυτό το λόγο μια παραλλαγή της θα εφαρμοστεί και στην Ελευσίνα, με στόχο την παραλαβή των τριών πυραυλακάτων .

Διαβάστε ακόμη:

«Μπλόκο» Σάφα στην ναυπήγηση των υποβρυχίων στον Σκαραμαγκά! Τι μήνυμα έστειλε