Το Πολεμικό Ναυτικό σε καλεί: «Ζήσε το αύριο, σήμερα και γίνε μέλος του πληρώματος» [vid]

Το Πολεμικό Ναυτικό δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, στο οποίο παρουσιάζει τις Παραγωγικές Σχολές του συγκεκριμένου Κλάδου των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

Το Πολεμικό Ναυτικό συγχαίρει τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την προσπάθειά τους και εύχεται καλή δύναμη και ευόδωση των προσδοκιών τους και στο βίντεο με τίτλο «Ζήσε το αύριο, σήμερα…Γίνε μέλος του πληρώματος!» υπογραμμίζει ότι διαχρονικά πρωτοπορεί, αξιοποιώντας καινοτόμες ιδέες στο πεδίο των επιχειρήσεων, καταφέροντας νίκες στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Παράλληλα, το ελληνικό ΠΝ συντονίζεται με τις σύγχρονες απαιτήσεις του πεδίου της μάχης, ενσωματώνοντας νέες σύγχρονες μονάδες, υψηλής τεχνολογίας και στέλνει «σαφές μήνυμα» ότι πλέει με την πεποίθηση της νίκης εναντίον όποιου επιβουλεύεται την εθνική κυριαρχία. Πράγματι, ο εκσυγχρονισμός των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού αποτελεί διαρκές μέλημα και επιδιώκεται η συνεχής τήρηση τακτικού πλεονεκτήματος.

Ωστόσο, η «ψυχή» του ΠΝ είναι το ανθρώπινο δυναμικό, τα στελέχη που υπηρετούν το καθήκον και την πατρίδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοθυσίας. Το πλήρωμα ενός πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού διακατέχεται από επαγγελματισμό, συναδελφικότητα, αλληλεγγύη και εμπιστοσύνη. Η ναυτική οικογένεια έχει ισχυρούς δεσμούς και υψηλό φρόνημα, με επιμονή στο σκοπό και την εκπλήρωση της αποστολής.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Πολεμικό Ναυτικό:

Φωτογραφία Intime News