Ο Α/ΓΕΝ Κ.Χρηστίδης μαζί με τον Σάκη Ρουβά,προσωπικότητες του 2013!

Που θα βρεθούν μαζί ο Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης και ο Σάκης Ρουβάς; Στην βράβευσή τους από τον Δ.Ο.Κ. και την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά.

Οι δυό τους είναι ανάμεσα στις προσωπικότητες του 2013 που θα τιμηθούν.

Η Προσωπικότητες που θα τιμηθούν είναι:

Μητροπολίτη ΒΟΛΟΚΟΛΑΜΣΚ Μόσχας κ. Ιλαρίωνα Μητροπολίτη Κύκκου & Τυλλυριας κ Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ. Κορνιλάκης Ιωάννης, συγγραφέας του βιβλίου, «Ιωάννης Καποδίστριας, ο Άγιος της πολιτικής» Χαρά Νικοπούλου,( Η δασκάλα τον πόμαχων ) Μαρία Ηλιού, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίες ‘Σμύρνη’ Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθηγητής. Διονύσης Γραμμένος, μουσικός στον 14ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Eurovision «Νέοι μουσικοί», που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό (Eurovison Young Musicians). Αντιγόνη Βαλάκου, πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστεριού. Αρχηγό ΓΕΝ κ. Χρηστιδης Σάκη Ρουβά, Τραγουδιστή.

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού, η Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά & ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Κόρφου για 5η χρόνια. Την οργάνωση της τελετής ανέλαβε από φέτος η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης. Τέλη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδιάς- Πολιτισμού – Αθλητισμού και της Ένωσης Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών της 18 Φεβρουαρίου 2013, του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά, Πλατ. Λουδοβίκου 1, έναντι Ηλεκτρικού Σταθμού Πειραιά και ώρα 19.00.