95 ΑΔΤΕ: Απονομή Πολεμικών Σημαιών στις ΔΑΝ Καρπάθου και Σύμης [pics]

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η σχετική τελετή στην έδρα της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ»).

95 ΑΔΤΕ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ»), η τελετή απονομής Πολεμικών Σημαιών στις Διοικήσεις Άμυνας Νήσων Καρπάθου (ΔΑΝ Καρπάθου) και Σύμης (ΔΑΝ Σύμης) από τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην τελετή παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Δείτε φωτογραφίες:

95 ΑΔΤΕ 95 ΑΔΤΕ 95 ΑΔΤΕ 95 ΑΔΤΕ 95 ΑΔΤΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει χάρτη σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ισχύει από το 2019» λέει η Άγκυρα – Η ηχηρή απάντηση της Αθήνας

«Το διεθνές δίκαιο δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά, προκειμένου να εξυπηρετούνται μονομερείς διεκδικήσεις» τόνισε η ελληνική πλευρά

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας κάνει «άνοιγμα» στην Αίγυπτο: «Αν υπογράψει συμφωνία μαζί μας, θα κερδίσει 15.000 τ.χλμ σε σύγκριση με την Ελλάδα»

Η Άγκυρα δεν παρέθεσε στοιχεία ή υπολογισμούς για την εκτίμηση ότι η Αίγυπτος θα κέρδιζε θαλάσσια περιοχή μέσω συμφωνίας με την Άγκυρα