Ο συνταγματάρχης-bloger και οι συγκρούσεις του.

Σ΄όλους ήταν γνωστός ο “διαχειριστής” του blog το οποίο ανήρτησε τα σχόλια εναντίον του Α/ΓΕΣ και της κόρης του. Στην αρχή και ο ίδιος ο συνταγματάρχης παραδεχόταν την σχέση του.Το τελευταίο χρόνο όταν το ύφος των σχολίων που αναρτούσε είχε ξεπεράσει πάρα πολλές φορές τα όρια προκαλώντας αντιδράσεις δεν “εβγαινε” και τόσο μπροστά.
Πολύ συχνά τα σχόλια και οι “αποκαλύψεις” του ήταν πέρα για πέρα λανθασμένα. “Στοχοποιούσε” ανθρώπους κυρίως στρατιωτικούς και δημοσιογράφους τους οποίους απαξίωνε με σχόλια μόνο και μόνο επειδή οι απόψεις που διατύπωναν στα μέσα που εργάζονταν δεν ήταν σύμφωνες με τη γραμμή του blog του. Η οποία ήταν ακραία σε διάφορα θέματα ,όπως αυτό των λαθρομεταναστών.
Ακραίων δεξιών φρονημάτων και υποστηρικτής της μοναρχίας, ο συνταγματάρχης του 2007 μετά την παράιτησή του από το στράτευμα αρχίζει να ασχολείται με τη πολιτική βρίσκοντας “στέγη” στο ΛΑΟΣ ,υποψήφιος του οποίου ήταν στις εκλογές εκείνης της χρονιάς ,χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί.
Θα αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ,εκφράζοντας τις πολιτικές του διαφωνίες με τη γραμμή του κόμματος.
Προβλήματα υπήρχαν στις σχέσεις του και με συναδέλφους του,με τους οποίους επιχείρησαν από κοινού να δημιουργήσουν σωματείο προάσπισης των συμφερόντων στραττιωτικών. Και μ΄ αυτούς συγκρούστηκε .Με ορισμένους μάλιστα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.
Τους τελευταίους μήνες στο στόχαστρό του είχε μπει ο Α/ΓΕΣ.Το blog το οποίο φέρεται να του ανήκει “πυροβολούσε” κατά ριπάς εναντίον το Φ.Φράγκου. Η τελευταία ριπή εναντόν της κόρης του Α/ΓΕΣ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τελικά οδήγησε τον συνταγματάρχη στο αυτόφωρο αντιμέτωπο με τη κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης και του εκβιασμού.