O Αρχηγός ΓΕΣ σε ΔΙΤ και ΣΤΘ στον Αυλώνα – ΦΩΤΟ

 Την Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς, Μονάδες και λοιπές Υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Διεύθυνση Ιππικού-Τεθωρακισμένων (ΔΙΤ) και στη Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ) στον Αυλώνα Αττικής.

Ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δράσεις της Διεύθυνσης, καθώς και για τις καινοτόμες ιδέες που καλλιεργούνται στην κατεύθυνση της βελτίωσης του επιπέδου του Όπλου των Τεθωρακισμένων, σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα, απευθύνθηκε και ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές τους, στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς στη Σχολή Τεθωρακισμένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο του επαγγελματισμού του συνόλου του προσωπικού της Διεύθυνσης, το υψηλό αίσθημα της ευθύνης που το διακατέχει, η αφοσίωση του στο καθήκον και στην αποστολή του, καθώς και το άριστο επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχεται στη Σχολή Εφαρμογής του Όπλου.