Αρχηγός ΓΕΣ: Τι είπε στους πεζοναύτες της 32ης Ταξιαρχίας για τη μετακόμιση

Την Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις, στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖΝ – «ΜΟΡΑΒΑΣ»). Επισκέφτηκε το Στρατηγείο, τις Μονάδες και τις Ανεξάρτητες Υπομονάδες του Σχηματισμού, σε Βόλο και Λάρισα, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για ακόμη μια φορά με τα έμπειρα στελέχη και το επίλεκτο προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του προσεχούς διαστήματος θα αρχίσει η εφαρμογή των σχεδίων που έχουν εκπονηθεί για την αναδιοργάνωση των δομών και των μονάδων του Στρατού Ξηράς καθώς επίσης και το πλάνο της διοικητικής μέριμνας με δεδομένο ότι το 2018 ανακηρύχτηκε σε έτος Διοικητικής Μέριμνας. Άλλωστε μέρος του σχεδίου αναδιοργάνωσης είναι και η μετακόμση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στις εγκαταστάσεις του Αυλώνα όπου ήδη έχει μεταφερθεί το 575ο Τάγμα. 

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού βρέθηκε και στον 384 Λόχο Ειδικής Συνθέσεως Υλικού Πολέμου [384 ΛΕΣ (ΥΠ)], στη Λάρισα. περιηγήθηκε στους χώρους και στις εγκαταστάσεις τους και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δράσεις τους. Επίσης, επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού, αντάλλαξε ευχές και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για το νέο έτος.

Δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στους Πεζοναύτες και στο προσωπικό του 384 ΛΕΣ (ΥΠ), καθώς όπως τονίζεται εμφατικά στην ανακοίνωση του ΓΕΣ, με εξαίρετο ηθικό, αισιοδοξία, υπερηφάνεια και άρτια επαγγελματική κατάρτιση διατηρούν υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα.