«Εφιάλτης» για αξιωματικούς του στρατού η φοίτηση στη Σχολή Εθνικής Άμυνας – Διαβάστε γιατί

Την ίδια ώρα που ετοιμάζεται “επικοινωνιακός μποναμάς” αξίας 50 ευρώ για τους στρατιωτικούς αξιωματικοί σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Άμυνας ,έχουν να λάβουν το επίδομα που προβλέπεται να παίρνουν ως σπουδαστές από το Σεμπτέμβριο.

Σύμφωνα με καταγγελια που έχει φθάσει στο Onalert :

•Σύμφωνα με τις ισχύουσες διαταγές προβλέπεται για τους σπουδαστές η χορήγηση ενός επιδόματος, το οποίο κυμαίνεται από 200 έως 400 ΕΥΡΩ το μήνα ανάλογα με το αν κάποιος υπηρετεί στην Αθήνα ή όχι, για την κάλυψη μέρους των εξόδων του. 
•Με δεδομένη την σημερινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα στελέχη των ΕΔ, όπως και όλος ο ελληνικός λαός, η απόδοση  του προβλεπομένου επιδόματος είναι προφανώς απαραίτητη για την επιβίωση των στελεχών.

•Ενώ τα στελέχη του ΠΝ και της ΠΑ, εισπράττουν κάθε μήνα το προβλεπόμενο επίδομα, τα στελέχη του ΣΞ, έχουν λάβει μέχρι τώρα μέρος της αποζημίωσης του μηνός Σεπτεμβρίου, με ότι αυτό συνεπάγεται στα ζητήματα επιβίωσης.

•Επισημαίνεται ότι πριν την κρίση το επίδομα των σπουδαστών ήταν 800 ΕΥΡΩ και επιπλέον ότι τα στελέχη που δεν υπηρετούν στην Αθήνα σήμερα μένουν απομονωμένα (40 χλμ. απο Αθήνα) στο ΚΑΑΥ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ, πληρώνοντας για τη στέγασή τους το ποσό των 70 ΕΥΡΩ μηνιαίως!

Απίστευτα πράγματα στα οποία το ΓΕΣ οφείλει να απαντήσει.
 
Διαβάστε ακόμη:

Ο Ισραηλινός πρέσβης στη ΣΕΘΑ

Intracom: Υποδέχτηκε τη ΣΕΘΑ