Έλληνες στρατιωτικοί: Με τους γονείς τους στις φυλακές τη Μ. Παρασκευή

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής θα δουν για πέμπτη φορά τους γονείς τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Έλληνες στρατιωτικοί: Με τους γονείς τους στις φυλακές τη Μ. Παρασκευή

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής θα δουν για πέμπτη φορά τους γονείς τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, μετά τη σύλληψή τους στις Καστανιές Έβρου.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα αναμένεται να είναι βαρύ και ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω των ημερών του Πάσχα που θα περάσουν μακριά από τα παιδιά τους. Ωστόσο, οι γονείς των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ελπίζουν πως ίσως σε αυτό το επισκεπτήριο να δουν τους Έλληνες στρατιωτικούς, χωρίς να τους χωρίζει το τζάμι, και να έχουν την ευκαιρία να τους αγκαλιάσουν.

Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει η δυνατότητα για συνάντηση δια ζώσης, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.

Οι γονείς των Μητρετώδη και Κούκλατζη αναμένεται να φτάσουν στις φυλακές περίπου στις 13.00, ενώ νωρίτερα θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί ζήτησαν για ακόμα μια φορά να τους φέρουν βιβλία, για να περνούν τις ώρες τους στο κελί. 

Περισσότερα στο newsit.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ