Επιχείρηση «υποβάθμισης» του Α/ΓΕΣ από δήθεν «αναντικατάστατους»

Ο Α/ΓΕΣ Αθανάσιος Τσέλιος δεν ζήτησε ποτέ να γίνει Αρχηγός. Αυτό το κατάλαβε πολύ καλά συνεργάτης πρώην ΥΕΘΑ ο οποίος με ύφος 1000 καρδιναλίων του είχε τηλεφωνήσει για να τον “επιπλήξει” για την καθυστέρηση στην έκδοση πορίσματος για το δυστύχημα με το Μ113. Ο “καρδινάλιος” είχε κάνει το λάθος να πει ότι “εμείς σε κάναμε Αρχηγό” . Κατάλαβε άμεσα και ο ίδιος αλλά και όσοι έβγαιναν …από το μετρό έξω από το ΥΠΕΘΑ τι παθαίνει ένας καταδρομέας όταν τον θίγουν. Μέχρι τη Μεσογείων είχε ακουστεί ο καταδρομέας Αρχηγός.

Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί διακρίνουμε μια προσπάθεια “υποβάθμισης” του Α/ΓΕΣ και μάλιστα από -υποτίθεται- συναδέλφους του. Το ΚΥΣΕΑ επέλεξε τον Τσέλιο για Αρχηγό. Αν κάποιοι λίγους μήνες μετά θεωρούν οτι αυτή η απόφαση δεν τους πάει ας κάνουν ΚΥΣΕΑ ξανά και ας αλλάξουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά Α/ΓΕΣ μέσα σε λίγους μήνες!!! Μετά το Γκίνη ,τον Τσέλιο.

Ποιοι -νομίζουν- ότι τον “υποβαθμίζουν”; Όσοι έχουν πιστέψει ότι είναι “αναντικατάστατοι” . Από τους οποίους ως γνωστόν είναι γεμάτα τα νεκροταφεία… 

Διαβάστε ακόμη:

Ποια ήταν η απογοήτευση του Α/ΓΕΕΘΑ στον Παρμενίωνα;

Κρίσεις Αρχηγών: ενδοκυβερνητικό παιχνίδι θα κρίνει ποιος θα είναι ο επόμενος Α/ΓΕΕΘΑ

20.000 ευρώ για δώρα σε δαπάνες Επιτελείου