ΓΕΣ: Εξαιρετικά σημαντική και πολύτιμη η κοινωνική προσφορά του Στρατού Ξηράς τον Φεβρουάριο – ΦΩΤΟ

Η κοινωνική προσφορά του Στρατού Ξηράς τον περασμένο Φεβρουάριου, εκτιμήθηκε ως εξαιρετικά πολύτιμη αλλά και πολυδιάστατη, καθώς ήταν, η οποία αποκρυσταλλώνεται στην εκτέλεση κοινωφελών έργων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Χαρακτηριστικά ήταν τα μέτρα και η δράση του στην Κρήτη, στο πλαίσιο αντιμετώπισης των καταστροφών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτά.

Όπως αναλυτικά αναφέρει το ΓΕΣ στην ανακοίνωσή του :

Κατά το μήνα Φεβρουάριο 2019, προσωπικό και μέσα διατέθηκαν, για την εκτέλεση κοινωφελών έργων σε όλη την ελληνική επικράτεια, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω δράσεις:

– Επισκέψεις ιατρικών κλιμακίων για προληπτική εξέταση κατοίκων, ενημέρωση μαθητών σε ενέργειες Πρώτων βοηθειών καθώς επίσης και εργασίες βελτίωσης σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων.

– Εργασίες αποχιονισμού των δρομολογίων στους οικισμούς Χώρα και Παλαιά Πόλη, στην περιοχή Κρημνιότησα και στην επαρχιακή οδό Αλώνια – Καμαριώτισσα της νήσου Σαμοθράκη.

Ο Στρατός Ξηράς, εκτός του επιχειρησιακού του έργου, συνδράμει τις τοπικές κοινωνίες σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, με στόχο την κοινωνική αρωγή και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνανθρώπων μας.

Δείτε φωτογραφίες: