ΓΕΣ: Ο Αρχηγός ΓΕΣ βράβευσε το Προσωπικού Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) [pic]

Δείτε φωτογραφίες από την βράβευση

ΓΕΣ βράβευση

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς , βράβευσε το προσωπικό του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), επισημαίνοντας το όφελος των δραστηριοτήτων τους, οι οποίες συνεισφέρουν στην ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, με ελάχιστο κόστος.

Τους Ευστράτιο Κίρκογλου ΕΠΟΠ Λοχία(ΜΧ και Ίωνα – Ιωάννη Αντωνάκη πρώην οπλίτη θητείας του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) βράβευσε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς για την πρωτοβουλία τους να κατασκευάσουν συσκευή εξ αποστάσεως αφόπλισης και εξουδετέρωσης ναρκών ξηράς, καθώς και άλλες διατάξεις υψηλής επιχειρησιακής αξίας, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ.

Εν τω μεταξύ έγινε γνωστό ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ μίλησε και έδωσε κατευθύνσεις και συμβουλές, σχετικά με τη σταδιοδρομία τους στο Στρατό Ξηράς στους ανθυπολοχαγούς τάξης 2019 που συμμετέχουν στην εκπαίδευση μηχανοδήγησης στο κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα.

ΓΕΣ βράβευση ΓΕΣ βράβευση ΓΕΣ βράβευση

Πηγή: Γενικό Επιτελείο Στρατού 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ