ΓΕΣ: Στην ΑΣΔΕΝ έδωσαν το «παρών» ο ΑΝΥΕΘΑ Ρήγας και ο Α/ΓΕΣ Καμπάς [pics]

Στο πλαίσιο των διαρκών και συνεχών επισκέψεων και «επιθεωρήσεων» σε Μονάδες και σχηματισμούς των δυνάμεων του Στρατού Ξηράς, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς βρέθηκε στην έδρα της ΑΣΔΕΝ, όπου συνόδευσε τον ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, τόσο ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχαν «βαρύ» πρόγραμμα στην επίσκεψή τους, ενώ προχώρησαν σε κρίσιμες διαπιστώσεις για το αξιόμαχο και το επίπεδο ετοιμότητας, εν μέσω κρίσιμων εξελίξεων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, επισκέφθηκε την έδρα της ΑΣΔΕΝ (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων), όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του Σχηματισμού Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρακόπουλος.

Στη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση για τον ρόλο και  την αποστολή της ΑΣΔΕΝ, ενώ ο ΑΝΥΕΘΑ στον χαιρετισμό που απηύθυνε επισήμανε τον ρόλο του έμψυχου δυναμικού και τη σημασία που δίνει σε αυτό η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δείτε φωτογραφίες: