ΓΕΣ: Συνάντηση του ΑΓΕΣ με αποστολή του ΓΕΕΔ της Ιορδανίας

Τι συζήτησε ο Αρχηγός του ΓΕΣ με του Ιορδανούς.

ΓΕΣ: Συνάντηση του ΑΓΕΣ με αποστολή του ΓΕΕΔ της Ιορδανίας

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Πενταμελής αποστολή του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Ιορδανίας βρέθηκαν στο Πεντάγωνο, όπου και συνατήθηκαν με τον Αρχηγό του  Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή την Τετάρτη 29 Αυγούστου και συζήτησαν προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών στρατιωτικών σχέσεων.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συναντήθηκε στο γραφείο του με 5μελή αντιπροσωπεία του Στρατού της Ιορδανίας, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, από 27 έως 30 Αυγούστου 2018, στο πλαίσιο διερεύνησης δυνατοτήτων συνεργασίας με τον Ελληνικό Στρατό, κατόπιν προηγηθείσας συνεννόησης μεταξύ ΓΕΕΘΑ και ΓΕΕΔ Ιορδανίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των Στρατών των δύο χωρών και επισημάνθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσής τους, με βάση το γενικότερο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΓΕΕΘΑ.


Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ