ΓΕΣ: Βολές αρμάτων από το βασικό τμήμα της ΣΤΘ, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης Ανθυπίλαρχων τάξης 2023 [vid,pics]

Από 06 έως 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Λιτοχώρου, βολές από το Βασικό Τμήμα της ΣΤΘ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ.

ΓΕΣ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από 06 έως 17 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Λιτοχώρου (ΠΒΑΛ), βολές από το Βασικό Τμήμα της Σχολής Τεθωρακισμένων στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των Ανθυπίλαρχων Τάξης 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Κατά τη διάρκεια των βολών, πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση των πληρωμάτων και διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των εκπαιδευομένων, στη χρησιμοποίηση των οπλικών συστημάτων και στην τεχνική της βολής του άρματος μάχης Leopard 1A5.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν συνολικά 24 Ανθυπίλαρχοι εκ των οποίων 3 από την Κύπρο και 1 από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε το ΓΕΣ:

ΓΕΣ ΓΕΣ ΓΕΣ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ