Οι «σομόν-μεζονέτες» του Στρατού! Ποιος αποφάσισε ανακαίνιση μονοκατοικιών στο Άλσος Στρατού!

Την ίδια ώρα που αναζητούνταν πειστικά ισοδύναμα για την τρόϊκα, ώστε να υπάρξει και πειστική επιχειρηματολογία για να μην περάσουν οι νέες μειώσεις μισθών το ΓΕΣ συνέχιζε και συνεχίζει κανονικά την ανακαίνιση μεζονετών στο Άλσος Στρατού.!!!

Είναι οι …σομόν μεζονέτες που βλέπετε στην φωτογραφία. Πρόκειται για έξι μονοκατοικίες που βρίσκονται μέσα στο Άλσος Στρατού στο Γουδή. Παλιά πετρόχτιστα σπίτια έχουν υποστεί σημαντικές εργασίες ανακαίνισης και προορίζονται για να χρησιμοποιηθούν από στελέχη των ΕΔ που θα έρχονται στην Αθήνα για υπηρεσιακούς ή ιατρικούς λόγους.

Κάτι σαν ξενοδοχείο δηλαδή. Το ΓΕΣ υποστηρίζει ότι οι επισκευές του “σομόν συγκροτήματος” κόστισαν μόλις 70.000 ευρώ και πως αυτό το κόστος θα αποσβεστεί μέσα σε 12 μήνες.

Καμία από τις δύο εκτιμήσεις δεν ακούγεται πειστική. Και πέρα απ΄ αυτό υπάρχουν πολλά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν.

Ξενώνες που μπορούν να φιλοξενήσουν στελέχη υπάρχουν σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Αττικής. Παπάγου ,Παγκράτι,Ρουφ και στον Άγιο Ανδρέα.

Αν δεν υπήρχαν αυτά θα ήταν κατανοητή η σπουδή για την επισκευή και ανακαίνιση των “σομόν μεζονετών”, ειδικά για τις περιπτώσεις στελεχών που έρχονται στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους.

Θα ήταν ίσως προτιμότερο ακόμη κι αυτές τις 70.000 ευρώ -αν τελικά κόστισε τόσο η ανακαίνιση- να τις έδιναν στο υγειονομικό του στρατού. Γιατί μπορεί τα στελέχη που έρχονται στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους να βρίσκουν κάπου να κοιμηθούν, είναι αμφίβολο όμως αν θα εθακολουθούν να βρίσκουν τα νοσοκομεία τους σε λειτουργία! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικαστική αντιπαράθεση 1ης Στρατιάς-δήμου Λαρισαίων για την ανέγερση ΣΟΑ: Σημειώσατε ένα


Διαψεύδουν την απαίτηση τρόικας για εκκένωση νησιών!