ΣΜΥ: Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο κτήριο διδασκαλίας παρουσία του Α/ΓΕΣ [pics]

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου κτηρίου διδασκαλίας των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στα Τρίκαλα, κατόπιν αποκλειστικής δωρεάς της κ. Μαριάννας Λάτση.

Την τελετή που έγινε στη ΣΜΥ τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και η δωρήτρια κ. Μαριάννα Λάτση.

Στην εκδήλωση ακόμα παρέστησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, o Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Δείτε φωτογραφίες: