Χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι Εύελπι σε στάση λεωφορείου στην Κατεχάκη

Με σφυρί στο κεφάλι χτυπήθηκε από αγνώστους ο νεαρός Εύελπις ο οποίος διακομίσθηκε εδώ και λίγη ώρα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε ο σπουδαστής της ΣΣΕ βρέθηκε εν μέσω συμπλοκής σε στάση λεωφορείου στην λεωφόρο Κατεχάκη.
 

Πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού έλεγαν στο OnAlert ότι ο νεαρός Εύελπις δεν φορούσε στολή αλλά ήταν με πολιτική περιβολή και δεν είχε καμμια ανάμιξη με την σφοδρή αντιπαράθεση που λάμβανε χώρα πλησίον του. 

Αυτή την ώρα ο υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατο ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο νεαρός Εύελπις θα παραμείνει για νοσηλεία στο 401 ΓΣΝΑ για προληπτικούς λόγους.

Είναι το δεύτερο περιστατικό τραυματισμού δόκιμου αξιωματικού της ΣΣΕ σε διάστημα τριών μηνών. Τον περασμένο Οκτώβριο ακόμη τρεις είχαν δεχθεί την επίιθεση ακραίων στοιχείων στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι μετά από εκτεταμένα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα σε συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου.