«Γλύκανε» το καφεδάκι στο ΚΨΜ της Θήβας – Ο νέος τιμοκατάλογος

“Νέος τιμοκατάλογος ΚΨΜ” ,μας ήρθε για το ιδιωτικοποιημενο ΚΨΜ της Θήβας. Πηγές του ΓΕΣ που διάβασαν το κείμενό μας για τις τιμές του μας ενημέρωσαν ότι από το Μάϊο έχουν γίνει μειώσεις στις τιμές.

Σύμφωνα μ΄ αυτές ο μονός φραπέ κοστίζει 0,65€ και ο διπλός 1,00€ και το κρουασάν 0,90€. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τα 162 είδη που πωλούνται 55 είδη πωλούνται σε τιμή κάτω από 1,00€ και 50 προϊόντα από 1,01 έως 1,50. Επομένως το 64% των προϊόντων έχουν τιμή κάτω του 1,50€. Μόνο 11 προϊόντα έχουν τιμή από 1,51 έως 3,00€ και αυτά αφορούν ψιλικά.

Οι ίδιες πηγές υποστηριζουν ότι “το νερό του στρατοπέδου στο ΚΕΠΒ είναι πόσιμο που προέρχεται από γεώτρηση και το οποίο ελέγχεται από το Υγειονομικό. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης του δικτύου ύδρευσης του στρατοπέδου στο δίκτυο της πόλης. Επιπλέον σε κάθε μοίρα πυροβολικού υπάρχουν 2 ψύκτες νερού και επιπλέον 3-4 σε διάφορα σημεία του στρατοπέδου”.

Παρόλα αυτά εμείς θα εξακολουθήσουμε να ρωτάμε όχι το ΓΕΣ αλλά όσους έλαβαν την απόφαση,γιατί πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν τα ΚΨΜ…

Διαβάστε ακόμη:

Με το ιδιωτικό ΚΨΜ «κοράκιασαν» οι νεοσύλλεκτοι στη Θήβα