Γνωρίστε τον στρατιώτη που ανακηρύχθηκε Mr Universe! ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μετάφραση-Επιμέλεια: OnAlert
Πηγές: Daily Mail, Mirror


Ο Ρούμπεν Λοπέζ, 22 ετών, κέρδισε το διεθνή τίτλο του Mr Universe, στην Λίμα του Περού, τον περασμένο μήνα, κυριαρχώντας επί 40 διαγωνιζόμενων.

Είναι ένας Ισπανός στρατιώτης που αποφάσισε να διεκδικήσει τίτλο σε…διαγωνισμό ομορφιάς και κέρδισε τον πρώτο τίτλο!

Αλλά κατά τα φαινόμενα ο Mr Universe Ρούμπεν Λοπέζ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν αφέθηκε να παρασυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τις “λαμπερές” επαγγελματικές προτάσεις που ακολούθησαν και εντελώς συνειδητοποιημένα σκοπεύει να παραμείνει στη μονάδα του!

Οπλισμένος με μια αποστομωτικά καλή εμφάνιση, που αιχμαλωτίζει το βλέμμα του γυναικείου πληθυσμού, ο ελκυστικότερος ένστολος του κόσμου, αγωνίστηκε με άλλους 40 υποψηφίους και κέρδισε το σημαντικό τίτλο στον χώρο του μόντελιγκ, στο διαγωνισμό Mr Universe που πραγματοποιήθηκε στην Λίμα του Περού, τον περασμένο μήνα.

Ο 22χρονος προσχώρησε στον ισπανικό στρατό το 2011 και εργάζεται ως υπεύθυνος τηλεπικοινωνιών. Η μονάδα που υπηρετεί βρίσκεται στη στρατιωτική βάση El Goloso στη Μαδρίτη και είναι η ταξιαρχία τεθωρακισμένων Guadarrama XII .


Παρά το γεγονός ότι έχει ανακηρυχθεί ο ομορφότερος άντρας του κόσμου, δηλώνει πως δεν έχει καμία πρόθεση να παραδώσει τα όπλα και να εγκαταλείψει το επάγγελμα του.

Εκτός της στρατιωτικής εκπαίδευσης του, είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής και εργάζεται παράλληλα ως μοντέλο. Πέρυσι κέρδισε τον τίτλο του Μίστερ Ισπανίας σε αντίστοιχο εθνικό διαγωνισμό.

Σε ένα βίντεο που περιγράφει την καθημερινότητα του στον ισπανικό στρατό, που παρήγαγε το Ruptly TV, ο Ρούμπεν δήλωσε πως δεν αισθάνεται ξεχωριστός και ότι είναι ακόμη ένας συνάδελφος για όσους τον γνωρίζουν.

Δήλωσε με μετριοπάθεια: “Παραμένω ίδιος και έτσι θα συνεχίσω. Στη δουλειά μου είμαι ένας ακόμη στρατιώτης. Πρέπει να συνεχίζω να προσπαθώ και μέρα με τη μέρα συνεχίζω να μαθαίνω και να βελτιώνομαι”.

Ο ένστολος Mr Universe, που εργάζεται για τον χώρο της μόδας από 14 ετών, σύμφωνα με μια στρατιωτίνα της μονάδας του, δεν τυγχάνει ειδικής αντιμετώπισης, παρά το ωραίο παρουσιαστικό του.

Η Λορένα Πόζας Μάρτιν δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι ένας από εμάς, αλλά έχουμε ένα περίεργο αίσθημα αφού δουλεύουμε δίπλα σε έναν Mr. Universe. Παραμένει όμως ένας από εμάς”.

Δείτε ολόκληρο τo βίντεο του Ruptly που ακολουθεί:

Μετάφραση-Επιμέλεια: OnAlert

Πηγές: Mirror,
Βίντεο: Ruptly TV, Daily Mail